Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!

Realizare Aplicaii Mobile si Softuri la Comanda

Domenii de activitate
  • Studiu piata, analizeaza nevoile companiei si vine cu solutii fiabile
  • Suport tehnic prin email / telefon / la sediul clientului
  • Extinderea si/sau optimizarea sistemului informatic deja existent
  • Auditare IT interna sau externa
  • Gestionare licentele si echipamentele IT
  • Management de proiect si consultanta pentru fonduri structurale
Descriere serviciu: 

CINE SUNTEM?
Simplu, suntem oameni seriosi, competenti, profesionisti si nu doar in servicii sau produse, ci si in sfaturi si in comunicarea cu clientii. Asadar daca ai ajuns aici ai nimerit bine, stim ce cauti, cu asta ne ocupam. Suntem o Companie IT formata din arhitecti software, specialisti development, web design, programare si marketing.
CE FACEM?
Daca va intrebati cu ce activitati ne umplem timpul, raspunsul este concret, asa cum ne place sa si lucram: proiecte software, web development, web design si marketing. Ne reprezinta cateva proiecte online ce incorporeaza calitatile noastre: seriozitate, atentie la detalii, inovatie si viteza in executie. Pentru noi performanta nu este doar un trend.
CUM FACEM?
Va oferim solutia completa a servicilor, incepand cu analiza cerintelor, proiectarea, partea de creatie, dezvoltarea si intretinerea site-ului. Putem sa marim traficul pe site din motoarele de cautare(Google) deoarece serviciile noastre respecta principiile de optimizare site (SEO), Deasemenea va putem oferi marketing online direct catre clientii dumneavoastra vizati, prin e-mail marketin si facebook.